apk groep

Ervaringen

Hoe hebben onze klanten de samenwerking ervaren?

Op maat


Natuurlijk weten wij dat geen organisatie, team of mens hetzelfde is. Onze aanpak is daarom altijd maatwerk. We richten ons op júllie. Zo maken we het succes zo groot mogelijk én creëren we een duurzaam resultaat. Hoe onze klanten dat ervaren, lees je hieronder.

Neem contact op
Jennifer Otto
Leidinggevenden Hotel Team
Haga Ziekenhuis

Wij zijn het traject ingestapt om ons ‘wendbaar leiderschap’ eigen te maken. Anticiperen op situaties die je verwacht en niet verwacht. Als snel hadden we onze optimale wendbaarheid nodig. Onze hele situatie veranderde vanwege een transitie binnen HAGA ziekenhuis, Onze afdeling zal worden overgenomen door een externe partij en wij moesten ineens het complexe transitieproces begeleiden. APK heeft ons daar adequaat in begeleid. Ons gehoord en direct het traject aangepast. Steeds op de vraagstukken waar wij tegenaan liepen. En was er ruimte voor ons eigen toekomstperspectief en onze ontwikkeling. En er was ruimte voor humor. Wij zijn als team gegroeid en voelen ons SAMEN sterk in dit te begeleidden complexe transitie proces. We zijn dan ook erg enthousiast over het APK-Traject.

Yvonne Stolk
Afdelingshoofd facilitaire services | Serviceorganisatie Rotterdam/Dordrecht
Hogeschool InHolland

Het 3- jarige APK-Traject heeft ons veel gebracht. Het heeft een positieve flow gegeven aan het team. Nieuwkomers reageerden enthousiast. Zij waren onder de indruk dat hun werkgever ‘Hogeschool Inholland’ dit soort teamdagen faciliteert. Aandacht op elkaar wat ervoor heeft gezorgd dat mensen zijn opgebloeid. De methodes zijn goed opgepakt door het team en blijft van belang om daar aandacht aan te besteden. Door het traject weten we waar ieders talenten liggen en kunnen daar in de toekomst gebruik van maken. De trainers zijn op een respectvolle manier met de mensen om gegaan. Ieder op hun eigen manier en daarmee aanvullend op elkaar. Vooraf aan de teamdagen was er steeds afstemming met de coaches. Zo werd er ingezoomd op de behoefte van de mensen. Dat konden wij erg waarderen. Een traject op maat met een positieve impact. Waar we ook veel LOL met elkaar hebben gehad.

Nellie Donker
Manager Business, Finance & Law
Hogeschool InHolland

Wij hebben met ons managementteam het APK-traject succesvol afgesloten. We kijken terug op een mooi traject waarin we verschillende methodieken van APK hebben gebruikt om onszelf en elkaar beter te leren kennen. De individuele- en teamanalye gaven ons inzicht in onze teampatronen en hoe we deze konden doorbreken. We beleefden samen spannende, maar zeker ook leuke momenten tijdens het APK-traject. Door meer gebruik te maken van elkaars kwaliteiten lukt het ons om onze visie en strategie beter tot hun recht te laten komen. Dit alles onder de bezielende leiding van Marleen Doodeman en Claudia Tervoort.

Conny van Dijk
Managing Director
VX Company

Al vanaf de start had ik een goed gevoel bij APK Groep. Het is toch altijd spannend hoe een begeleidingspartij bij de collega’s valt. Wij zijn analytisch ingestelde mensen en APK sluit daar goed op aan. Vanuit APK wordt steeds een juiste inschatting gemaakt voor een match met het team of de coachee. Dat ervaar ik als heel prettig. Heerlijk om daar open over te kunnen praten en ruggenspraak te houden zonder de integriteit uit het oog te verliezen. Er wordt regelmatig de telefoon gepakt en gevraagd hoe het gaat. Dat waardeer ik en ervaar ik als mooie methode. Het levert op dat we elkaars talenten zien en kunnen wegzetten. Vanuit de positieve kijk en aangeven dat de ander ‘iets heeft toe te voegen’. Daar is het Model van Eenheid ook zeker helpend bij. Opbrengst is ook dat we zaken nu ECHT bespreken. Dit alles maakt dat we in de toekomst ook zeker aan APK Groep denken.

Kees van Strien
Unit Controller bij TNO Energy Transition
TNO

Focus aanbrengen door zicht te hebben op talenten is hartstikke nodig. APK zet een streep onder de kwaliteiten van een ieder. Dat geeft inzichten op de samenstelling van ons team en onze wijze van handelen. We kunnen eenvoudiger taken en rollen verdelen. En nog belangrijker: we weten meer van elkaar en dat schept een BAND. We weten elkaar sneller te vinden en hebben meer begrip voor elkaar.Voor mij persoonlijk heb ik nu een helder beeld waar ik me op richt.

Fabian Blomberg
De Regenboog groep

Goede gesprekken voeren en inzicht geven in eigen kunnen. Marleen speelde goed in op de gesprekken. Scherp oog voor mijn behoefte, enthousiast, goed inlevingsvermogen en prettige manier van coaching geven. Concentratie kon ik er makkelijk bijhouden, pragmatisch en motiverend. 

Esmee Mhili

De coachingsessies met Marleen waren opbouwend en perfect op maat. Beginnend met een concrete analyse van het ontastbare. De essentie van mijn krachten, potenties, minder sterke punten en de dingen waar ik goed in ben maar die energie kosten en ik dus beter kan laten liggen. Dit laatste punt was het eerste verhelderende element in de sessies. Waarna er vele andere volgenden. Soms met een nawerking van een paar jaar. Met dank aan het levens kompas. Dat nu nog prominent in mijn huis hangt. Voor de momenten, de kruispunten in het leven. Om te voelen en diep naar binnen te keren en me af te vragen, is dit een pad voor mij? Of waar wijst mijn noorden naar toe. Kortom, ik ben aangenaam verrast door de coachingsessies. Tot de dag van vandaag.

René den Dekker
CTO
NVD Beveiligingen

Levert continuïteit en rust voor de organisatie en aan personeel. 1 jaar is GEEN traject. Juist door structureel met APK teamthematiek op te pakken geeft het structuur en ontwikkeling. Er wordt ieder jaar weer een ander onderwerp opgepakt die in de lijn liggen van de ontwikkeling. Trainers kunnen meer bewustwording creëren doordat ze confronterend dingen kunnen uitlichten. Leidinggevenden (voornamelijk) hebben een fall back. In de zin dat ze buiten de organisatie kunnen sparren – hun dingen kwijt kunnen – zicht hebben op mogelijkheden. Het perspectief is dat we het volgende jaar ook weer gaan doorpakken met APK.

APK GROEP

Contact

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het formulier.

APK groep

Wij helpen organisaties met zowel intern als extern in samenhang succesvol te zijn en duurzame keuzes te maken. Dat doen we door de eenheden te definiëren, daarmee het totaalbeeld te vormen en de impact te vergroten.

Marleen Doodeman
Claudia Tervoort

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen APK groep door ons te volgen op jouw favoriete social!

Toe aan APK? 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.