apk groep

Onze werkwijze

APK kijkt naar het totaalplaatje

Waar iets in gang wordt gezet, heeft het effect op het geheel. Het is een on-going proces.

• Hoe geef je richting aan de samenhang tussen mens en organisatie?

• Hoe kun je mensen inspireren voor meer werkgeluk?

• Hoe zorg je voor een cultuur die mensen inspireert én groei stimuleert die past bij de visie?

• Hoe ontwikkel je doelgerichte acties die impact hebben op jullie resultaat?

Dit zijn exact de vragen die in veel organisaties leven en waar APK Groep een bewezen aanpak voor heeft.

Totaalplaatje

Het is soms lastig om zelf de samenhang tussen mens en visie te zien. Daarom helpen en ondersteunen we jullie organisatie bij dit proces van inzicht krijgen. Juist het gezamenlijk creëren van dit totaalplaatje vergroot jullie succes. Wij houden niet van verborgen agenda’s of onnodig gedoe: onze aanpak is praktisch, nuchter en open.

Maak het helder

Met elkaar maken we helder wat binnen en buiten jullie organisatie van invloed is op het succes, of het uitblijven ervan. We maken dus het totaalplaatje inzichtelijk waaronder de verbinding tussen visie, strategie, doelen, processen en de invloed van het aanwezige menselijke kapitaal. Verandering kun je creëren als je je bewust bent van wat er allemaal is én wat nog niet. Dan kunnen we met elkaar duurzame veranderingen in gang zetten.

No-nonsens

Wij staan voor wat we doen en spreken ons uit over wat we zien. Niet per se om te confronteren, maar omdat juist onze directheid jullie organisatie vooruit helpt. Stap voor stap nemen we jullie mee in onze praktische compacte trajecten. Dat doen we aan de hand van nieuwe methodieken,  die werkbare bouwstenen voor jullie organisatie achterlaten. Ook ná ons traject.

Op maat

Natuurlijk weten wij dat geen organisatie, team of mens hetzelfde is. Onze aanpak is daarom altijd maatwerk: we richten ons op júllie. Zo maken we het succes zo groot mogelijk én creëren we een duurzaam resultaat.

Meten is weten

We houden het simpel. Onze trajecten hebben een positieve impact op samenwerking en resultaat. Dat bewijst de praktijk telkens weer. Dát is APK!

Neem contact op

APK GROEP

Contact

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het formulier.

APK groep

Wij helpen organisaties met zowel intern als extern in samenhang succesvol te zijn en duurzame keuzes te maken. Dat doen we door de eenheden te definiëren, daarmee het totaalbeeld te vormen en de impact te vergroten.

Marleen Doodeman
Claudia Tervoort

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen APK groep door ons te volgen op jouw favoriete social!

Toe aan APK? 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.