Ons verhaal

Wie we zijn

Trotse eigenaren Marleen Doodeman en Claudia Tervoort

Januari 2019, het kantoor van Marleen in Amsterdam. Iemand had ons met elkaar in contact gebracht. Tijdens die eerste afspraak stonden we 1,5 uur enthousiast te praten voordat we een stoel pakten en koffie dronken.

Er was meteen een goed gevoel als basis om samen de eerste stappen te zetten. Vanuit vertrouwen en de behoefte aan innovatie en samenwerken. Met de focus op menselijk kapitaal binnen organisaties en de gedachte dat ieder mens en organisatie zich kan bewegen en ontwikkelen.

Dat we beiden zijn opgegroeid in West-Friesland brengt de nuchterheid en praktische aanpak met zich mee. We herkenden elkaar in de dynamiek, het doorpakken en het verlangen naar vrijheid en besloten met elkaar mee te lopen om te ontdekken wat voor vlees we in de kuip hadden.

Augustus 2019, het kantoor van onze eerste gezamenlijke klant in Haarlem. Tijdens de zomervakantie kwam het verzoek van deze klant om op korte termijn een presentatie te geven. We sprongen in het diepe en gingen samen voor succes. Met de belofte dat als we deze opdracht kregen, we samen een bedrijf zouden starten.

Een maand later, de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Onze V.O.F. was een feit en stap voor stap werkten we toe naar het samenvoegen van onze kennis, kunde en klantbestand. Aan het begin van onze samenwerking stonden we direct voor een maatschappelijke uitdaging. Samen blijken we sterk en zijn ervoor gegaan.

Maart 2022, de Watertoren in Assendelft. Hier, in het kantoor van de notaris werd onze V.O.F. een B.V. In de eerste periode hebben we hard gewerkt aan het fundament van wat nu APK Groep B.V. is. Met een prachtige groei van ons bedrijf in een lastige tijd als bewijs van onze kracht, hebben we weloverwogen deze stap gezet. We zijn voorbereid op de toekomst; er staat een degelijk bedrijf met een eigen methodiek welke na 4 jaar inderdaad duurzaam en succesvol blijkt te zijn.

De ontwikkeling van APK Groep gaat door. Een on-going proces waar het inzicht in de eenheden van visie tot resultaat ook voor onszelf werkt!

Dank aan onze klanten, partners, trainers, coaches en het thuisfront; mét en dankzij jullie hebben wij bestaansrecht!

Neem contact op

APK GROEP

Contact

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het formulier.

APK groep

Wij helpen organisaties met zowel intern als extern in samenhang succesvol te zijn en duurzame keuzes te maken. Dat doen we door de eenheden te definiëren, daarmee het totaalbeeld te vormen en de impact te vergroten.

Marleen Doodeman
Claudia Tervoort

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen APK groep door ons te volgen op jouw favoriete social!

Toe aan APK? 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.