apk groep

Onze filosofie

APK Groep gelooft dat succesvolle organisaties zijn opgebouwd uit samenwerkende eenheden van zelfbewuste mensen en doelgerichte teams.

We passen een nieuwe manier toe waarbij we mensen, organisatie-eenheden en visie op de eerste plaats zetten, waarmee organisaties ontstaan die meer impact maken en eerlijker en succesvoller zijn.


Onze Visie is het inzichtelijk maken wat het menselijk kapitaal voor organisaties betekent. We staan voor bewustwording creëren door de organisatie volledig te overzien. Pas dan kunnen veranderingen duurzaam worden ingezet.


Onze Missie is het begeleiden en ondersteunen van organisaties bij het inzichtelijk maken van de samenhang en visie. Vanuit het totaalbeeld vergroten we de impact.


Onze Aanpak is dat wij ergens voor staan en zaken uitspreken. Niet om te confronteren, maar om te ervaren, te durven en vooral te doen. Praktische trajecten waarin we de organisatie stap voor stap meenemen.


Niet ingewikkeld, in de praktijk bewezen, met duidelijk resultaat. Dát is APK!

Neem contact op

APK GROEP

Contact

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het formulier.

APK groep

Wij helpen organisaties met zowel intern als extern in samenhang succesvol te zijn en duurzame keuzes te maken. Dat doen we door de eenheden te definiëren, daarmee het totaalbeeld te vormen en de impact te vergroten.

Marleen Doodeman
Claudia Tervoort

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen APK groep door ons te volgen op jouw favoriete social!

Toe aan APK? 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.